Υποστήριξη Σχεδίαση Κατασκευή Τοποθέτηση - Όλα από μια πηγή!

Μεταλλικες Κατασκευες

GMC3 by Mastrochristos

Βιομηχανικοί εξοπλισμοί
Βιομηχανικοί εξοπλισμοί

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε βιομηχανικούς εξοπλισμούς, ειδικές κατασκευές, ειδικά μηχανήματα, μηχανολογικές εγκαταστάσεις, όπως π.χ. για την παραγωγή τροφίμων, ποτών, φαρμάκων, χημικών ουσιών. Προσφέρουμε τόσο την μηχανική παραγωγή των επιμέρους εξαρτημάτων και συγκροτημάτων, καθώς και τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και εγκατάσταση ειδικών κατασκευών και εξοπλισμών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

♦ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ♦ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ♦ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ♦ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ → ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΗΓΗ Από βιομηχανικά κτίρια μέχρι ειδικές μεταλλικές κατασκευές κτηρίων μπορούμε να υλοποιήσουμε και τα πιο απαιτητικά έργα σας. Ο ακριβής σχεδιασμός και η τεχνική υποστήριξη των εμπειρογνωμόνων μας εξασφαλίζουν μια εγγυημένη κατασκευή και έγκαιρη εγκατάσταση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατασκευές στάβλων
Κατασκευές στάβλων

• Αγαπάτε την κτηνοτροφία και εκτιμάτε ένα ωραίο, καθαρό, σύγχρονο αγρόκτημα με την σχετική ποιότητα ζωής; • Εξετάζετε το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα νέο στάβλο; • Σκέφτεστε επιχειρηματικά και θέλετε ο στάβλος σας να είναι επίσης μια οικονομική επιτυχία; • Θέλετε μια βέλτιστη και προσαρμοσμένη στους στόχους σας και τις ανάγκες σταθερή λύση; • Επιθυμείτε με την κατασκευή του νέου στάβλου σας να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑΙΝΙΟΔΡΟΜΟΙ
ΤΑΙΝΙΟΔΡΟΜΟΙ

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ταινιόδρομους για τις διάφορες ανάγκες των πελατών μας. Έχουμε επιτύχει υψηλό βαθμό τελειότητας και ασφάλειας όσον αφορά την ολοκλήρωση και την ποιότητα. Ως μια μικρή επιχείρηση με μια έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα, είναι δυνατό να χειριστούμε τις παραγγελίες ταχύτερα και αποτελεσματικότερα. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή γίνεται με CAD. Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχουμε προμηθεύουμε πολλούς κλάδους της βιομηχανίας, όπως μεταξύ άλλων και την βιομηχανία τροφίμων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΡΑΦΙΑ
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΡΑΦΙΑ

Κατασκευάζουμε μεταλλικά ράφια υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές, για την αποθήκευση σχεδόν κάθε εμπορεύματος. Τα ράφια μας, γαλβανισμένα ή βαμμένα, από διάφορα υλικά όπως χάλυβας, ΙΝΟΧ, ή αλουμίνιο, προσφέρουν μια ποικιλία λύσεων για τη βιομηχανία, το εμπόριο ή την βιοτεχνία, και είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας. Ο προηγμένος σχεδιασμό των ραφιών μας επιτρέπει υψηλή μεταβλητότητα, ευκολία εγκατάστασης, και πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ
ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ

Από την ιδέα, τον υπολογισμό, τον σχεδιασμό την κατασκευή έως και την τελική αποδοχή όλα από μία μόνο πηγή. Σε πολλές περιπτώσεις η τεχνική εκτέλεσης καθορίζεται από τις απαιτήσεις του χρήστη. Οι γερανογέφυρες τηςGMC3 είναι επιμελημένες με ακρίβεια και αποσκοπούν στην υψηλότερη ασφάλεια και την ανθεκτικότητα. Σε στενή συνεργασία με τον πελάτη καθορίζεται ένα ακριβές προφίλ απαιτήσεων και προτείνονται πιθανές λύσεις, έως ότου βρεθεί μια βάση για μια βέλτιστη τεχνική και οικονομική κατασκευή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ

Με τα οικοδομικά καλούπια μας οι κατασκευαστικές εταιρείες μπορούν να μειώσουν το συνολικό κόστος, ενώ ταυτόχρονα προσφέρονται εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες για απαιτητικές εργασίες μπετόν, όπως σταθερότητα διαστάσεων, και αντοχή στην υγρασία. Η σύνδεση των καλουπιών γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα την υψηλότερη αποδοτικότητα .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ