Υποστήριξη Σχεδίαση Κατασκευή Τοποθέτηση - Όλα από μια πηγή!

Ειδικες κατασκευες

GMC3 by Mastrochristos

Κατασκευές INOX
Κατασκευές INOX

Είμαστε οι ειδικοί στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα (INOX). Η σύνδεση ΙΝΟΧ με άλλα υλικά, όπως γυαλί, ξύλο και πλαστικό, και η χρήση των επιφανειών μοτίβο ως διακοσμητικά στοιχεία επιτρέπουν μεγάλη ελευθερία στην αρχιτεκτονική και επιτρέπουν την δημιουργία αληθινών αντικείμενων Inox Design.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατασκευές από αλουμίνιο
Κατασκευές από αλουμίνιο

Όσο, ποικίλες είναι οι εφαρμογές των κατασκευών από αλουμίνιο, τόσο διαφορετικές είναι οι απαιτήσεις που πρέπει να επιβάλλονται σε μια τέτοια κατασκευή. Το αλουμίνιο σε διάφορες κατασκευές επιτρέπει έναν συνδυασμό υψηλής αντοχής, δημιουργικής πολυμορφίας με ελκυστικό σχεδιασμό. Ιδιαίτερες κατασκευές στα μέτρα των πελατών μας προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατασκευές από φύλλα CORTEN
Κατασκευές από φύλλα CORTEN

Το υλικό με το δικό του χαρακτήρα, ιδανικό για την Τέχνη και την Αρχιτεκτονική. Ο χάλυβας CORTEN ή COR-TEN, ονομάζεται και ως «χάλυβας παντός καιρού». Στην επιφάνειά του σχηματίζεται, υπό την επίδραση των ατμοσφαιρικών συνθηκών, ένα προστατευτικό στρώμα το οποίο ανανεώνεται διαρκώς και προστατεύει το μέταλλο από την περαιτέρω διάβρωση, χαρίζοντας του μια ιδιαίτερη εμφάνιση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατασκευές από μέταλλο και γυαλί
Κατασκευές από μέταλλο και γυαλί

Η μοντέρνα αρχιτεκτονική απαιτεί διαφάνεια, ελαφρότητα και καλαισθησία. Χάρη στις καινοτομίες μας μπορούν να εφαρμοστούν ποίκιλα γεωμετρικά σχήματα. Ένα πλεονέκτημα των κατασκευών μας από μέταλλο και γυαλί έγκειται στη μεγάλη διάρκεια ζωής τους, με σχετικά χαμηλό κόστος συντήρησης. Αυτό δημιουργεί ιδιαίτερα οικονομικά και ενδιαφέροντα κατασκευαστηκά έργα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Art Construction- Καλλιτεχνικές κατασκευές
Art Construction- Καλλιτεχνικές κατασκευές

Σχεδίαση και υλοποίηση ειδικών κατασκευών από μέταλλο και συνδυασμούς μετάλλου με γυαλί, ξύλο, πλαστικό κ.α. σε υψηλής ποιότητας φινίρισμα με διακοσμητικό και λειτουργικό σχεδιασμό. Η ποιότητα η ανθεκτικότητα και μια αποκλειστική εμφάνιση διακρίνει τις επιφάνειες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατασκευές από Πολυκαρβουνικά ή φύλλα Πλέξιγκλας.
Κατασκευές από Πολυκαρβουνικά ή φύλλα Πλέξιγκλας.

Διαφανείς δομές, εξαιρετικά, εντυπωσιακές, αδιαμφισβήτητα καλαίσθητες, αλλά και ελαφρές, άθραυστες, με υψηλές μηχανικές αντοχές, ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και στις γρατσουνιές. Με την πολυετή εμπειρία μας στα Πολυκαρβουνικά ή Πλέξιγκλας και το μέταλλο, είμαστε στο πλευρό σας για την εξασφάλιση οικονομικών κατασκευών υψηλής ποιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ