Υποστήριξη Σχεδίαση Κατασκευή Τοποθέτηση - Όλα από μια πηγή!

Κοπη με λειζερ

GMC3 by Mastrochristos

ΚΟΠΗ ΜΕ LASER-ΑΝΕΠΑΦΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΟΠΗΣ


Διαδικασία κοπής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεταλλικά και μη μεταλλικα υλικά διαφορετικού πάχους. Η αρχή λειτουργίας είναι μια δέσμη λέιζερ που καθοδηγείται, διαμορφώνεται και συγκεντρώνεται σε ένα σημείο, ώστε εάν χτυπήσει το τεμάχιο εργασίας, το υλικό θερμαίνεται τόσο πολύ που λιώνει ή εξατμίζεται. Ολόκληρη η ισχύς της δέσμης λέιζερ συγκεντρώνεται σε ένα σημείο που έχει διάμετρο συνήθως μικρότερη από μισό χιλιοστόμετρο και διεισδύει πλήρως στο υλικό. Ενώ σε άλλες διεργασίες μεγάλα εργαλεία με τεράστιες δυνάμεις δρουν στο φύλλο, η δέσμη λέιζερ λειτουργεί χωρίς επαφή. Με αυτόν τον τρόπο, δεν προκαλεί παραμόρφωση ή ζημιά στο τεμάχιο εργασίας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΟΠΗΣ LASER

Ποικιλία υλικών
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανική επεξεργασία από χάλυβα έως αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι και συνθετικά φύλλα έως μη μεταλλικά υλικά όπως πλαστικά, γυαλί, ξύλο ή κεραμικά - μπορούν να κοπούν με ασφάλεια και με υψηλή ποιότητα με το λέιζερ. Μπορεί να κόψει πολύ διαφορετικά πάχη φύλλου από 0,5 έως πάνω από 25 χιλιοστά. Αυτό το εξαιρετικά ευρύ φάσμα υλικών καθιστά το λέιζερ το νούμερο 1 εργαλείο κοπής για πολλές εφαρμογές.

Καθαρό περίγραμμα
Η δέσμη λέιζερ θερμαίνει μόνο το υλικό τοπικά και το υπόλοιπο κομμάτι εργασίας υπόκειται σε ελάχιστη ή καθόλου θερμική καταπόνηση. Ως αποτέλεσμα, το διάκενο κοπής είναι μόλις ευρύτερο από την δέσμη, και ακόμη και περίπλοκα, λεπτά περιγράμματα μπορούν να κοπούν ομαλά και χωρίς γρέζια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η χρονοβόρα μετεπεξεργασία δεν είναι πλέον απαραίτητη. Λόγω της ευελιξίας του, η διαδικασία κοπής χρησιμοποιείται συχνά για μικρά μεγέθη παρτίδων, μεγάλη ποικιλία παραλλαγών.

Υψηλής ποιότητας άκρα κοπής με εξαιρετικά μικρούς παλμούς
Οι εξαιρετικά σύντομοι παλμοί λέιζερ εξατμίζουν σχεδόν οποιοδήποτε υλικό τόσο γρήγορα ώστε να μην φαίνεται καμία επίδραση θερμότητας. Αυτό δημιουργεί άκρα κοπής υψηλής ποιότητας, καθιστώντας το ιδανικό για την παραγωγή μεταλλικών προϊόντων με περίπλοκα σχέδια.

Προγραμματισμός
Χρησιμοποιούμε το λογισμικό CAD / CAM για τον προγραμματισμό των συστημάτων κοπής λέιζερ 2D. Ευχαρίστως αναλαμβάνουμε τα δεδομένα CAD μέσω της τυπικής μορφής ανταλλαγής δεδομένων DXF. Έχουμε επίσης και άλλες μορφές δεδομένων. Ανακατασκευάζουμε τα σχέδια από χαρτί.

Σύγχρονη κοπή με λέιζερ για τους σκοπούς σας
Κοπές υψηλής ποιότητας με εξειδικευμένες γνώσεις και ένα από τα πλέον σύγχρονα συστήματα κοπής με Laser. Σας προσφέρουμε σύγχρονα συστήματα λέιζερ που είναι ιδανικά για την υλοποίηση των προγραμματισμένων έργων σας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα κοπής ανοξείδωτου χάλυβα χωρίς οξειδώσεις χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία λέιζερ. Τα δικά μας συστήματα κοπής λέιζερ με μέγιστη ισχύ 4 kW μπορούν να επεξεργαστούν φύλλα από ανοξείδωτο χάλυβα με διαστάσεις έως 1.500 x 3.000 x 20 χιλιοστά. Εκτός από την κοπή με λέιζερ, διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και τεχνολογία για την πραγματοποίηση όλων των κοινών παραλλαγών κοπής ανοξείδωτου χάλυβα. Κόβουμε μεμονωμένα τεμάχια ή δείγματα, μικρές ποσότητες ή μεγάλες σειρές, χρησιμοποιώντας σχέδια, σκίτσα, δεδομένα CAD ή δείγματα σε οποιοδήποτε επιθυμητό σχήμα και αριθμό κομματιών γρήγορα, με ακρίβεια και με πλήρη ελευθερία από περιγράμματα σύμφωνα με τις συγκεκριμένες διαστάσεις σας.

Σήμανση και γραφή με λέιζερ
Με τα σύγχρονα μας συστήματα λέιζερ, μπορούν να εφαρμοστούν σε σχεδόν όλα τα υλικά όπως πλαστικό, μέταλλο και κεραμικό, μόνιμες σημάνσεις και επιγραφές. Η σήμανση με λέιζερ διακρίνεται μεταξύ πολλών μεθόδων και διαδικασιών για τα διάφορα υλικά. Οι πιο σημαντικές διαδικασίες που χρησιμοποιούμε στις διαδικασίες παραγωγής μας εξηγούνται παρακάτω. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για το καλύτερο οπτικά και ποιοτικά αποτέλεσμα για το προϊόν σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αφαίρεση με λέιζερ
Οι επιγραφές λέιζερ που χρησιμοποιούν διαδικασία μερικής αφαίρεσης χρησιμοποιούνται για βαμμένα υλικά και ανοδιωμένο αλουμίνιο. Τα στρώματα βερνικιού και καλύμματος που εφαρμόστηκαν προηγουμένως αφαιρούνται με το λέιζερ έως ότου επανεμφανιστεί το βασικό υλικό. Αυτή η μέθοδος σήμανσης με λέιζερ είναι εξαιρετικά ακριβής και επιτρέπει πολύ μικρά πλάτη γραμμής καθώς και σήματα υψηλής αντίθεσης και ανθεκτικά στην τριβή.

Επισήμανση με λέιζερ
Κατά την επισήμανση με συστήματα λέιζερ, το χρώμα των μετάλλων αλλάζει μέσω της τοπικής θέρμανσης υλικών. Με τη θέρμανση της επιφάνειας εφαρμόζεται ένα στρώμα οξειδίου. Σε αντίθεση με την αφαίρεση, το πλεονέκτημα της επισήμανσης των γραμμάτων είναι ότι η επιφάνεια του υλικού παραμένει λεία και δεν υπάρχει σημαντική αφαίρεση. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι ακόμη και τα τελικά προϊόντα μπορούν στη συνέχεια να επισημανθούν με το λέιζερ. Ο σχολιασμός χρησιμοποιείται κυρίως για υλικά από ανοξείδωτο χάλυβα αλλά και για υλικά που αλλάζουν χρώμα υπό την επίδραση οξυγόνου και θερμότητας.

Εγχάραξη με λέιζερ
Στην εγχάραξη με λέιζερ, η επιφάνεια του υλικού θερμαίνεται από το λέιζερ μέχρι να λάβει χώρα μια εξάτμιση ή καύση. Η εγχάραξη με λέιζερ είναι ιδανική για μόνιμη σήμανση των πολυάριθμων υλικών όπως μέταλλο, κεραμικό ή πλαστικό. Οι δυνατότητες εφαρμογής της εγχάραξης με λέιζερ πάνω σε αντικείμενα και τα αντικείμενα είναι απεριόριστες. Αυτή η σύγχρονη τεχνολογία λέιζερ επιτρέπει την πραγματοποίηση σύνθετων μοτίβων, γραμμάτων και συρραφών, ακόμη και αποχρώσεων σε σχεδόν όλα τα επιθυμητά αντικείμενα και υλικά.

Έχετε μια ιδιαίτερη απαίτηση και θα θέλατε συμβουλές για την εγχάραξη με λέιζερ; Τότε απλώς ελάτε σε εμάς - θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη διαδικασία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

ΣΕΙΡΑ LC F1 NT
Η σειρά LC F1 NT έχει σχεδιαστεί για να παρέχει επεξεργασία υψηλής ταχύτητας, εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια, ανώτερη ποιότητα κοπής και δυνατότητες κοπής μεγάλης γκάμας προϊόντων. Ο καινοτόμος σχεδιασμός αυτής της νέας σειράς παρέχει επίσης μια εξαιρετικά ευέλικτη, φιλική προς το χρήστη διάταξη. Διαθέτει γραμμικό σύστημα κίνησης 3 αξόνων, χωρίς τεχνολογία αλλαγής φακών με εξαιρετικά γρήγορη διάτρηση και κοπή, η σειρά LC F1 NT μεταφέρει την παραγωγικότητα σε νέο επίπεδο. Πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως η παρακολούθηση της διαδικασίας κοπής και ένα αυτόματο σύστημα αλλαγής ακροφυσίων, επιτρέπουν στη σειρά LC F1 NT να ορίσει ένα νέο παγκόσμιο πρότυπο στα συστήματα κοπής λέιζερ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

LC-3015F1NT

Ισχύς λέιζερ

4000 W

Εύρος λειτουργίας αξόνων X x Y

3070 x 1550 mm

Εύρος λειτουργίας άξονα Ζ

100 mm

 

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

LC-4020F1NT

Ισχύς λέιζερ

4000 W

Εύρος λειτουργίας αξόνων X x Y

4270 x 2050 mm

Εύρος λειτουργίας άξονα Ζ

100 mm

Βάρος φορτίου τραπεζιού

1570 kg

Μέγιστο πάχος χάλυβα

20 mm

Μέγιστο πάχος ανοξείδωτο ατσάλι (INOX)

15 mm

Μέγιστο πάχος αλουμινίου

10 mm

Μέγιστο πάχος ξύλου

60 mm

Μέγιστο πάχος πλακάκι

30 mm

Μέγιστο πάχος τεφλόν - ερταλόν

30 mm

Μέγιστο πάχος τζαμιού

20 mm

Μέγιστο πάχος πολυκαρβονικού/ plexiglass

20 mm