Υποστήριξη Σχεδίαση Κατασκευή Τοποθέτηση - Όλα από μια πηγή!

Ανελκυστηρες

GMC3 by Mastrochristos

Με συνέπεια και υπευθυνότητα είμαστε σε θέση να προτείνουμε ιδέες και λύσεις, με τις υψηλότερες προδιαγραφές σχετικά με την κατασκευή ανελκυστήρων,ανυψωτικών πλατφορμών εμπορευμάτων, ψαλιδωτών,  υδραυλικών, συμβατικών, τον εξοπλισμό γερανογεφυρών ,  βαρούλκων , ανυψωτικών ΑΜΕΑ, κ.α.

Με συντελεστές την τεχνογνωσία, και την εμπειρία, από τον αρχικό σχεδιασμό και τη μελέτη, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κτιρίου, έως την εγκατάσταση και την τελική παράδοση λειτουργίας του ανελκυστήρα στον πελάτη, καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη και λεπτομέρεια. Αναπτύσσουμε συνεργασίες με εταιρίες πρώτων υλών και μηχανολογικού εξοπλισμού, με έμφαση την ποιότητα των μηχανισμών, την απόλυτη ασφάλεια των διακινουμένων, την αισθητικήκαι αξιοπιστίακαι την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. 
Ο συνδυασμός των παραπάνω με τις ανταγωνιστικές τιμές και την πλήρη υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου δικαιολογούν στο έπακρο τόσο την έως τώρα επιτυχημένη πορεία της εταιρίας, όσο και την διαρκή ανάπτυξη του πελατολογίου της.