Υποστήριξη Σχεδίαση Κατασκευή Τοποθέτηση - Όλα από μια πηγή!

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

GMC3 by Mastrochristos

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

 

Παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες για την κατασκευή μεταλλικών κτιρίων, σε αρχιτεκτονική υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με μια οικονομική κατασκευή!

Ένα λειτουργικό κτίριο απαιτεί, μελετημένη επιλογή υλικών, για βέλτιστη αποθήκευση, καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου και κλιματισμό. Τα σύστημα της GMC-3 πληρούν όλες τις απαιτήσεις.

Ήδη κατά το σχεδιασμό ενός μεταλλικού κτιρίου, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε μια ολική αντίληψη. Αντιπροσωπευτική αρχιτεκτονική, βέλτιστη ροή εργασιών και αποδοτικότητα αποτελούν την βάση για οποιοδήποτε σχεδιασμό.

Για κάθε κλάδο της βιομηχανίας ή για ιδιώτες. Με την ποικιλία των συστημάτων μας, και σε συνεργασία μαζί σας, αναπτύσσουμε ένα κτίριο που είναι άριστα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Οι ειδικοί μας αναπτύσσουν την ιδανική λύση από τα κατάλληλα υλικά για κάθε περίσταση.

 

 Έχετε την επιλογή - Μέταλλο με ξύλο, γυαλί ή και πολυκαρβουνικά

 

Μπορεί να επιλεγεί ο οικονομικότερος Τύπος κατασκευής, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, μέσω της ελεύθερης επιλογής των κατάλληλων υλικών. Ένα λειτουργικό κτίριο απαιτεί κατάλληλα συστήματα δόμησης, προηγμένη επιλογή των υλικών, βέλτιστο κλιματικό περιβάλλον και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου.

 

Τα συστήματα μας έχουν το πλεονέκτημα της βέλτιστης εκμετάλλευσης του χώρου, με πολλές δυνατότητες και ευελιξία χρήσης όλης της επιφάνειας, εξασφαλίζοντας οποιαδήποτε μελλοντική επέκταση του κτιρίου ή της αποθήκης σας. Μεγάλα ανοίγματα επιτρέπουν την βέλτιστη αποθήκευση των εμπορευμάτων σας. Ανάλογα με τις απαιτήσεις, κατασκευάζουμε το κτίριο σας χωρίς μόνωση, εν μέρει ι ή εξ ολοκλήρου μονωμένο. Με μια ποικιλία συστημάτων εξαερισμού και φωτισμού, δημιουργούνται κατάλληλες συνθήκες εργασίας ή αποθήκευσης.

 

 

Βασιστείτε στην τεχνογνωσία της GMC-3 για ένα λειτουργικό κτίριο ή αποθήκη! Τα σύστημα μας πληρούν όλες τις απαιτήσεις σας.

 

 ΠρΟτυπες αΙθουσες με δΙρριχτες ή μονΟρριχες στΕγες

 

        

               Δίρριχτη οροφή 10 x 30 m                                                                       Δίρριχτη οροφή 15 x 30 m

      

                        Δίρριχτη οροφή 20 x 30 m

        

                      Μονόρριχτη οροφή 10 x 30 m                                                      Μονόρριχτη οροφή 20 x 30 m