Υποστήριξη Σχεδίαση Κατασκευή Τοποθέτηση - Όλα από μια πηγή!

Κατασκευες σταβλων

GMC3 by Mastrochristos

Κατασκευές στάβλων με μελέτη και πρόγραμμα

 

GMC 3, ο δυνατός  και έμπειρος ο συνεργάτης σας για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου σας στάβλου.

·         Αγαπάτε την κτηνοτροφία και εκτιμάτε ένα ωραίο, καθαρό, σύγχρονο αγρόκτημα με την σχετική ποιότητα ζωής;

·         Εξετάζετε το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα νέο στάβλο;

·         Σκέφτεστε επιχειρηματικά και θέλετε ο στάβλος σας να είναι επίσης μια οικονομική επιτυχία;

·         Θέλετε μια βέλτιστη και προσαρμοσμένη στους στόχους σας και τις ανάγκες σταθερή λύση;

·         Επιθυμείτε με την κατασκευή του νέου στάβλου σας να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα;

 

Σχεδιασμός και υποστήριξη

Η GMC 3 σας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες προγραμματισμού και κατασκευής προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας. Με προσωπική διαχείριση του έργου σας θα σας συνοδεύσουμε κατά την υλοποίηση από το Α έως το Ω και θα ξεπεράσουμε μαζί όλα τα εμπόδια. Για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα και επιτυχία του έργου σας, είναι απαραίτητη μια ολοκληρωμένη ανάλυση της κατάστασης και ένας προσεγμένος προγραμματισμός. Τα πλεονεκτήματα ενός πλήρως ανεπτυγμένου σχεδιασμού είναι προφανή: μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το κόστος της επένδυσης, το λειτουργικό κόστος, την υγεία των ζώων σας, να ελαφρύνετε την καθημερινή σας εργασία και να αυξήσετε την κερδοφορία σας.

 Στάβλοι βοοειδών

Ο στόχος σας είναι να αυξηθεί η παραγωγή γάλακτος και η αναπαραγωγή, χωρίς να λείπει οτιδήποτε από τα ζώα σας. Το καθήκον μας: να δημιουργήσουμε τον ιδανικό χώρο για αυτό. Με λεπτομερή σχεδιασμό παρουσιάζουμε διάφορες δυνατότητες αναζητώντας το ιδανικό σύστημα εκτροφής.

 Χοιροστάσια

Οι χοίροι συμπεριφέρονται σαν τους ανθρώπους. Αντιδρούν εάν είναι φοβισμένοι και να αμύνονται όταν το στρες γίνεται πολύ μεγάλο. Είναι ουσιαστικό να σχεδιάζονται τα χοιροστάσια ώστε να βελτιώνουν την καθημερινή εργασία, κάνοντας τη ζωή ευκολότερη στο προσωπικό και τα ζώα. Αυτούς που επενδύει σε βιώσιμα συστήματα, λαμβάνει  υπόψη την καλή διαβίωση των ζώων του.

 Ιπποστάσια

Λόγω της συνεχούς εμπειρίας μας είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εξελιγμένες λύσεις για στάβλους και χώρους για ιππασία, είτε για το άθλημα, την ψυχαγωγία και την αναπαραγωγή: Με βελτιστοποιημένα συστήματα εξαερισμού, προσανατολισμένη διαστασιολόγηση και ιδανικές συνθήκες φωτισμού, εξασφαλίζουμε ένα ευχάριστο και υγιεινό κλίμα.

 Διάφοροι στάβλοι

Κάθε είδος έχει διαφορετικές απαιτήσεις για καλή διαβίωση των ζώων και οικονομική κατασκευή. Για ορισμένα είδη η επίδραση του εξωτερικού κλίματος είναι επιθυμητή, για άλλα, ένα πολύ σκληρό κλίμα με κρύο ή ζέστη, μπορεί να γίνει παγίδα για τα ζώα. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε  για εσάς οικονομικούς  στάβλους κατάλληλους  για:

·         πρόβατα

·         αιγοειδή

·         κουνέλια

·         πουλερικά

Αποδοτικότερη χρήση των χώρων και κατασκευές με βέλτιστα υλικά.

Με την βοήθειά μας  οι περιοχές για τάισμα, ανάπαυση,  περπάτημα και άρμεγμα, μπορούν να σχεδιαστούν έτσι ώστε να χρησιμοποιείται βέλτιστα και με εκσυγχρονισμένες  λειτουργίες. Ποιο είναι το ιδανικό σύστημα εξαερισμού για το έργο σας; Ποια σύγχρονα δομικά υλικά θα ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των μικρών και μεγάλων ζώων; Και ποια σχέδια παρέχει δυνατότητες εξοικονόμησης; Για όλα αυτά τα ερωτήματα, οι εμπειρογνώμονες από την GMC-3 γνωρίζουν περισσότερες από  μια λύση. Επιλέξτε μεταξύ των καλύτερων τεχνικών εναλλακτικών λύσεων.

 Σημαντικές διαστάσεις και το σχεδιασμό ενός κατάλληλου στάβλου για βοοειδή, αγελάδες γαλακτοπαραγωγής

 

 

Συστήματα στάβλισης

Τα συστήματα είναι χωρισμένα σε ένα χώρο ταΐσματος, και έναν χώρο ανάπαυσης. Έτσι εδώ είναι δυνατή η ανάπαυση των ζώων μεμονωμένα ή σε ομάδες.

 

Τα μασίφ χωρίσματα εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι επίσης κατάλληλα και για τα πιο ισχυρά είδη αγελάδας. Οι βραχίονες δημιουργούν από ένα μεγάλο πλαίσιο.

 

Το άρμεγμα

Το άρμεγμα γίνεται σε ξεχωριστό και προστατευόμενο χώρο. Σημαντικό για μια καλή αποδοχή από τα ζώα είναι:

  •  Ευθείς εισόδους και εξόδους
  • Φωτεινότητα, χωρίς φωτισμό με νέον
  • Καλός εξαερισμός το καλοκαίρι
  •  Αρκετά μεγάλους χώρους αναμονής (2,5 m² / αγελάδα)
  • Ήρεμος χειρισμός των ζώων

Μορφές χώρων αρμέγματος

Το «ψαροκόκαλο» είναι η πιο κοινή μορφή. Τα ζώα είναι το ένα δίπλα στο άλλο με κλίση 30 ° -60 ° προς τον διαμήκη άξονα, και είναι μόνο εν μέρει ορατά από τον αρμεχτή και συνήθως αρμέγονται από το πλάι.

Οι αγελάδες είναι παράλληλες προς τον χώρο αρμέγματος, σε ατομικά box. Αυτό επιτρέπει να έχουμε μια «γενική άποψη" των αγελάδων και έτσι μια καλή εκτίμηση της υγείας και της γενικής κατάστασης τους.

 


Στο Side by Side οι αγελάδες τοποθετούνται μια δίπλα στην άλλη παράλληλα και το άρμεγμα γίνεται από πίσω (τα ζώα στέκονται σε γωνία 90 μοιρών προς το χώρο αρμέγματος. Οι αγελάδες μπορούν να φεύγουν από την αίθουσα αρμέγματος ταυτόχρονα  προς τα εμπρός. Το σύστημα αυτό επιτρέπει το άρμεγμα πολλών αγελάδων σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε συνδυασμό με μικρές αποστάσεις. Υψηλή παραγωγικότητα με μειωμένο έλεγχο των ζώων και άνεση εργασίας.