Υποστήριξη Σχεδίαση Κατασκευή Τοποθέτηση - Όλα από μια πηγή!

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

GMC3 by Mastrochristos

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

                                 


Το "α" και το "ω" της επιτυχίας στην κατασκευή κάθε μεταλλικού κτιρίου είναι ο άρτιος σχεδιασμός και μελέτη όλων των λεπτομερειών του, σε επίπεδο τέτοιο, που η ανέγερση του να αποτελεί υπόθεση ρουτίνας .

Εμείς σαν εταιρία GMC3  έχει δομηθεί ,από την αρχή της λειτουργίας της, άρτια οργανωμένο μελετητικό τμήμα αλλά και σε συνεργασία με τον μηχανικό του κάθε έργου όπου το κάθε μεταλλικό κτίριο ή γενικότερα μια βιομηχανική επένδυση αντιμετωπίζεται στο σύνολό, ξεκινώντας από την χωροταξική σύνθεση μέχρι το σχεδιασμό της τελευταίας  λεπτομέρειας.

Ομάδα έμπειρων τεχνικών( μηχανικών, σχεδιαστών και συμβούλων) αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα ή ειδική συνθήκη χρησιμοποιώντας όχι μόνο τα τεχνικά μέσα που διατίθενται ,αλλά και την πολυετή εμπειρία στην εκτέλεση συγκεκριμένων έργων.

Η εταιρεία μας διακρίνεται για:

  • Την ταχύτητα στην εκτέλεση του έργου
  • Την εφαρμογή των καλύτερων υλικών της αγοράς 
  • Την αξιοπιστία της
  • Την ασφάλεια των κατασκευών της 
  • Το άριστο αισθητικά αποτέλεσμα 
  • Τις βέλτιστες εργονομικές διατάξεις



Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί κατά το πρότυπο ISO 9001/2002 και διατηρεί σύστημα ελέγχου διασφάλισης ποιότητας Συνοψίζοντας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις της μορφής  ''με το κλειδί στο χέρι'' με κανόνα πάντοτε τον ανθρώπινο παράγοντα για χώρους που εμπνέουν και εξυπηρετούν. 


Πρότυπες αίθουσες με δίρριχτες ή μονόρριχες στέγες

 

                                     

                     Δίρριχτη οροφή 10 x 30 m                                                                                   Δίρριχτη οροφή 15 x 30 m

                  Δίρριχτη οροφή 20 x 30 m

                   

                   Μονόρριχτη οροφή 10 x 30 m                                                                Μονόρριχτη οροφή 20 x 30 m